NAPF Linköping City AB

Skåne län

Information

NAPF Linköping City AB är en verksamhet som finns i Malmö. I NAPF Linköping City AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekstrand, Maria Ulrika som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Bruhn, Michael som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Bruhn, Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Adolph, Frej som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Per Ingvar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersen, Jeppe Bo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med NAPF Linköping City AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå NAPF Linköping City AB på telefon 013-249000.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att direkt eller genom dotterbolag, äga och förvalta samt köpa och sälja fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är NAPF Linköping City AB av bolagstypen Aktiebolag.

NAPF Linköping City AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

NAPF Linköping City AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-28 och NAPF Linköping City AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NAPF Linköping City AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Bruhn, Michael -Ekstrand, Maria Ulrika

NAPF Linköping City AB har 556727-7628 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.