MäklarGloben Malmö Öst AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och MäklarGloben Malmö Öst AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och MäklarGloben Malmö Öst AB är ett av dem. Statusen för MäklarGloben Malmö Öst AB är att Bolaget är aktivt.

MäklarGloben Malmö Öst AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som MäklarGloben Malmö Öst AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och uthyrning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MäklarGloben Malmö Öst AB inte är momsregistrerat.

Idag är MäklarGloben Malmö Öst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med MäklarGloben Malmö Öst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-127273.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med MäklarGloben Malmö Öst AB är Svensson, Ingeborg Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Winther Nissen, Nikolas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren Hange, Ragnhild Cristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Winther Nissen, Camilla som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, .

MäklarGloben Malmö Öst AB har 556726-4881 som sitt organisationsnummer.