Pojoltec AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom programmering och elektronik samt teknisk projektledning. Dessutom skall bolaget bedriva intern produktutveckling och handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pojoltec AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Pojoltec AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-03-14 så skapades Pojoltec AB och bolaget är har F-skattsedel Pojoltec AB har haft det sedan 2007-03-22.

Pojoltec AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-03

556726-2943 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Pojoltec AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Pojoltec AB så går det att nå dem via telefon på 040-939142 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pojoltec AB är Olsson, Per Olof Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Björn Olof Christer som är född 1963 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, JHM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .