Hole in One Riv & Håltagning AB

Skåne län

Information

556725-7315 är organisationsnummer för bolaget Hole in One Riv & Håltagning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hole in One Riv & Håltagning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Hole in One Riv & Håltagning AB finns i.

Hole in One Riv & Håltagning AB har varit registrerat sedan 2007-03-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hole in One Riv & Håltagning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Hole in One Riv & Håltagning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hole in One Riv & Håltagning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hole in One Riv & Håltagning AB så kan ni göra det på telefon genom 040-83090 eller genom brev på följande adress:
Saxg. 4, 211 24, Malmö

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva diverse verksamhet inom byggbranschen, samt fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hole in One Riv & Håltagning AB och det är Giannopoulos, Dimitrios som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Vairaktaridis, Ilias som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kjellander, Per Richard som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,