Konsulthörnan i Malmö AB

Skåne län

Information

Konsulthörnan i Malmö AB är ett företag som finns i Malmö. I Konsulthörnan i Malmö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Roslund, Stig Anders Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Jan Alf Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Roslund, Jonas Anders som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Roslund, Tomas Anders som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konsulthörnan i Malmö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Konsulthörnan i Malmö AB på telefon 040-920029.

Bolagets verksamhet skall utgöras av teknisk konsultverksamhet inom VVS- och energibranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Konsulthörnan i Malmö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Konsulthörnan i Malmö AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Konsulthörnan i Malmö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-06 och Konsulthörnan i Malmö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konsulthörnan i Malmö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Roslund, Stig Anders Stefan

Konsulthörnan i Malmö AB har 556725-4908 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.