Karl-Erik Grevendahl Development AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom managementstyrning, coaching, projektledning och utvecklingsarbete riktat till svenska och utländska företag, offentliga verksamheter, organisationer samt universitet och högskolor, bedriva import, export och handel med miljörelaterade produkter främst inom branscherna vatten, energi och luft, äga och förvalta värdepapper och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Karl-Erik Grevendahl Development AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Karl-Erik Grevendahl Development AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-03-07 så skapades Karl-Erik Grevendahl Development AB och verksamheten är har F-skattsedel Karl-Erik Grevendahl Development AB har haft det sedan 2007-04-06.

Karl-Erik Grevendahl Development AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-06

556725-4882 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Karl-Erik Grevendahl Development AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Karl-Erik Grevendahl Development AB så går det att nå dem via telefon på 0706-647858 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Karl-Erik Grevendahl Development AB är Grevendahl, Karl-Erik Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Grevendahl, Eva Christina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .