Naturens Skafferi i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Naturens Skafferi i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Naturens Skafferi i Malmö AB är ett av dem. Statusen för Naturens Skafferi i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

Naturens Skafferi i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Naturens Skafferi i Malmö AB ska trivas.

Naturens Skafferi i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel samt catering, restaurang och serveringsverksamhet, även grossistförsäljning inom livsmedel, styckning av kött samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Naturens Skafferi i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11.

Idag är Naturens Skafferi i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Naturens Skafferi i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-918520.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Naturens Skafferi i Malmö AB är Esbjörnsson, Bo Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Kerstin Greycy Solveig som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Naturens Skafferi i Malmö AB har 556725-4635 som sitt organisationsnummer.