Adolfsson & Hansson Fastighets AB

Skåne län

Information

556725-4601 är organisationsnummer för verksamheten Adolfsson & Hansson Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Adolfsson & Hansson Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Adolfsson & Hansson Fastighets AB finns i.

Adolfsson & Hansson Fastighets AB har varit registrerat sedan 2007-03-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Adolfsson & Hansson Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Adolfsson & Hansson Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Adolfsson & Hansson Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Adolfsson & Hansson Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5150666 eller genom brev på följande adress:
Blåsippev. 11, 218 34, Bunkeflostrand

Bolaget ska bedriva köp och försäljning av fastigheter och tomter, utföra renoveringar samt bedriva förmedling och projektledning inom fastighetsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Adolfsson & Hansson Fastighets AB och det är Adolfsson, Eva Agneta Ingegerd som är född 1964 och har titeln VD, Adolfsson, Eva Agneta Ingegerd som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kent Dennis som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,