Wohnwerk Administration AB

Skåne län

Information

Wohnwerk Administration AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Wohnwerk Administration AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wohnwerk Administration AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-24.

Wohnwerk Administration AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-05. Men sedan 2007-05-24 så har Wohnwerk Administration AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Neptunig. 23, 211 18, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wohnwerk Administration AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-303341.

Malmö arbetar för att företag som Wohnwerk Administration AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wohnwerk Administration AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom administration samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wohnwerk Administration AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wohnwerk Administration AB och det är följande personer, Iverdal, John Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karmebäck, Ulf Inge som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wohnwerk Administration AB är 556725-3124.