SNW Secure Networks AB

Skåne län

Information

SNW Secure Networks AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som SNW Secure Networks AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SNW Secure Networks AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-03-02. Men sedan 2007-08-16 så har SNW Secure Networks AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västmanlandsg. 3, 214 30, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SNW Secure Networks AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6306220.

Malmö arbetar för att verksamheter som SNW Secure Networks AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SNW Secure Networks AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva handel med och förvaltning av värdepapper samt handel med produkter inom IT-infrastruktur samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SNW Secure Networks AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SNW Secure Networks AB och det är följande personer, Gunnarsson, Lars Peter som är född 1965 och har titeln VD, Gunnarsson, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Killander, Claes Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Suppleant, Parnerup, Jan Martin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SNW Secure Networks AB är 556725-1367.