Kakel & Klinker K-H Stamm AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Kakel & Klinker K-H Stamm AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kakel & Klinker K-H Stamm AB är ett av dem. Statusen för Kakel & Klinker K-H Stamm AB är att Bolaget är aktivt.

Kakel & Klinker K-H Stamm AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kakel & Klinker K-H Stamm AB ska trivas.

Kakel & Klinker K-H Stamm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet innefattande installation och försäljning av kakel och klinker samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kakel & Klinker K-H Stamm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är Kakel & Klinker K-H Stamm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Kakel & Klinker K-H Stamm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-511270.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kakel & Klinker K-H Stamm AB är Stamm, Karl-Heinz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stamm, Annelies som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Olsson, Lars Inge Gustav som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Kakel & Klinker K-H Stamm AB har 556724-0998 som sitt organisationsnummer.