REAB Data Stockholm AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och REAB Data Stockholm AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och REAB Data Stockholm AB är ett av dem. Statusen för REAB Data Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

REAB Data Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som REAB Data Stockholm AB ska trivas.

REAB Data Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva IT-konsultverksamhet inom system- och programvara, partihandel med datorer och kringutrustning samt inom dessa områden idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att REAB Data Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-22.

Idag är REAB Data Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med REAB Data Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-183049.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Silfverberg, Fredrik Oskar.

De som är på något sätt har med REAB Data Stockholm AB är Silfverberg, Fredrik Oskar som är född 1975 och har titeln VD, Silfverberg, Fredrik Oskar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lärka, John Kenneth som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigborg, Pär Henrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

REAB Data Stockholm AB har 556721-9125 som sitt organisationsnummer.