CeVePro AB

Skåne län

Information

CeVePro AB är en verksamhet som finns i Malmö. I CeVePro AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cedergren, Mats Jörgen som är född 1967 och har titeln VD, Cedergren, Mats Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Mats Nicklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Ingela Marita som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med CeVePro AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå CeVePro AB på telefon 076-1193949.

Bolaget ska äga och förädla företag, äga och hyra ut bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är CeVePro AB av bolagstypen Aktiebolag.

CeVePro AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

CeVePro AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-14 och CeVePro AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CeVePro AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Cedergren, Mats Jörgen

CeVePro AB har 556721-7509 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.