EAKON e-akademin & konsultationer AB

Skåne län

Information

EAKON e-akademin & konsultationer AB är ett bolag som finns i Malmö. I EAKON e-akademin & konsultationer AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bondesson, Eva-Lena Margareta som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Blixt, Bo Conny som är född 1975 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Jan Oskar som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EAKON e-akademin & konsultationer AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EAKON e-akademin & konsultationer AB på telefon 0730-314050.

Bolagets verksamhet ska vara att sälja utbildningar, konsultationer och system inom ekonomi, teknik och språk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är EAKON e-akademin & konsultationer AB av bolagstypen Aktiebolag.

EAKON e-akademin & konsultationer AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EAKON e-akademin & konsultationer AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och EAKON e-akademin & konsultationer AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EAKON e-akademin & konsultationer AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

EAKON e-akademin & konsultationer AB har 556721-6279 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.