Blasberg Andreasson Arkitekter AB

Skåne län

Information

556721-1049 är organisationsnummer för företaget Blasberg Andreasson Arkitekter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blasberg Andreasson Arkitekter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Blasberg Andreasson Arkitekter AB finns i.

Blasberg Andreasson Arkitekter AB har varit registrerat sedan 2007-01-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Blasberg Andreasson Arkitekter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Blasberg Andreasson Arkitekter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Blasberg Andreasson Arkitekter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andreasson, Per Anders Mattias -Blasberg, Lars

Vill ni komma i kontakt med Blasberg Andreasson Arkitekter AB så kan ni göra det på telefon genom 040-234625 eller genom brev på följande adress:
Djäkneg. 1, 211 35, Malmö

Bolaget skall bedriva arkitektkontor samt konsult- och undervisningsverksamhet inom områdena arkitektur och design samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Blasberg Andreasson Arkitekter AB och det är Blasberg, Lars som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andreasson, Per Anders Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Pia Anna Elisabeth som är född 1973 och har titeln Suppleant, Steiner, Ann Marika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor