HKM Bemanning AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva personaluthyrning och rekrytering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HKM Bemanning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är HKM Bemanning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-01-18 så skapades HKM Bemanning AB och verksamheten är har F-skattsedel HKM Bemanning AB har haft det sedan 2007-09-06.

HKM Bemanning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-06

556720-8177 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är HKM Bemanning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med HKM Bemanning AB så går det att nå dem via telefon på 073-5399146 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom HKM Bemanning AB är Hansen Ellenrider, Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kranz, Petra som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Meijer, Jacob som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Granberg, Peter Lennart som är född 1968 och har titeln Delgivningsbar person, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.