Hans Andersson Datakonsult AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva programmering inom IT-branschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hans Andersson Datakonsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Hans Andersson Datakonsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-01-18 så skapades Hans Andersson Datakonsult AB och företaget är har F-skattsedel Hans Andersson Datakonsult AB har haft det sedan 2007-05-10.

Hans Andersson Datakonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-10

556720-7377 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Hans Andersson Datakonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hans Andersson Datakonsult AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hans Andersson Datakonsult AB är Andersson, Hans Henning som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Ivar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .