Antos Bygg & Plåt AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggnadsverksamhet huvudsakligen inom plåtslageri samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Antos Bygg & Plåt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Antos Bygg & Plåt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2007-01-10 så skapades Antos Bygg & Plåt AB och företaget är har F-skattsedel Antos Bygg & Plåt AB har haft det sedan 2007-09-13.

Antos Bygg & Plåt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-13

556719-9616 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Antos Bygg & Plåt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Antos Bygg & Plåt AB så går det att nå dem via telefon på 040-944427 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Antos Bygg & Plåt AB är Katinic, Anto som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Katinic, Anita som är född 1974 och har titeln Suppleant, Henriksson, Per Martin som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .