Q Asset Management AB

Skåne län

Information

Q Asset Management AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Q Asset Management AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Q Asset Management AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-01-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Karlav. 11, 216 11, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Q Asset Management AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3104317.

Malmö arbetar för att företag som Q Asset Management AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Q Asset Management AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall idka handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Q Asset Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Q Asset Management AB och det är följande personer, Holm, Anders Gösta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlberg, Johnny Hardy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Susan Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Q Asset Management AB är 556719-6711.