L Skogstad AB

Skåne län

Information

L Skogstad AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som L Skogstad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

L Skogstad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-14.

L Skogstad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-01-08. Men sedan 2007-05-24 så har L Skogstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L Skogstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6271900.

Malmö arbetar för att företag som L Skogstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för L Skogstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva försäljning av kemikalievaror och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L Skogstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L Skogstad AB och det är följande personer, Skogstad, Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skogstad, Anita som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Olsen, Karsten Mangaard som är född 1958 och har titeln Delgivningsbar person, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för L Skogstad AB är 556719-6455.