Pondteam AB

Skåne län

Information

Pondteam AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Pondteam AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pondteam AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Pondteam AB har haft sedan 2007-02-22. Pondteam AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Pondteam AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mossv. 17, 232 37, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-462112.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Pondteam AB Privat, ej börsnoterat.

Pondteam AB har idag 556719-4369 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Pondteam AB

Bolaget ska syssla med import & export av trädgårds och akvarieartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Pondteam AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schyllander, Pär Kristian som är född 1952 och har titeln VD, Schyllander, Pär Kristian som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Frausing, Niels som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Frausing, Tina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Månsson, Rosita Inga-Britt som är född 1960 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln RevisorA & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .