Advanced Institute of Management i Malmö AB

Skåne län

Information

Advanced Institute of Management i Malmö AB är ett företag som finns i Malmö. I Advanced Institute of Management i Malmö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jellhede, Stig Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jellhede, Carl Stefan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advanced Institute of Management i Malmö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advanced Institute of Management i Malmö AB på telefon 070-3294040.

Bolaget ska direkt och indirekt via bolag, på konsultbasis bedriva utbildning företrädesvis inom ledarskap, organisationsutveckling och marknadsföring, utföra företagsanalyser och medverka vid försäljning av företag samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Advanced Institute of Management i Malmö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advanced Institute of Management i Malmö AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Advanced Institute of Management i Malmö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Advanced Institute of Management i Malmö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advanced Institute of Management i Malmö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advanced Institute of Management i Malmö AB har 556718-9385 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.