AllMedia Öresund AB

Skåne län

Information

AllMedia Öresund AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som AllMedia Öresund AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AllMedia Öresund AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-03.

AllMedia Öresund AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-12-18. Men sedan 2007-05-03 så har AllMedia Öresund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AllMedia Öresund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6314930.

Malmö arbetar för att verksamheter som AllMedia Öresund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AllMedia Öresund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva grafisk produktion tryck, scanning, digitalfotografering, repro samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AllMedia Öresund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Trell, Rickard Harald.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AllMedia Öresund AB och det är följande personer, Trell, Rickard Harald som är född 1972 och har titeln VD, Trell, Rickard Harald som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcker, Erik Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindeberg, Gunilla Ingert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för AllMedia Öresund AB är 556717-9923.