Von Fashionsnoffs Industries AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Von Fashionsnoffs Industries AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Von Fashionsnoffs Industries AB är ett av dem. Statusen för Von Fashionsnoffs Industries AB är att Bolaget är inaktivt.

Von Fashionsnoffs Industries AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Von Fashionsnoffs Industries AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att designa och konstruera kläder och accessoarer för det egna varumärket och grossistförsäljning av varorna, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Von Fashionsnoffs Industries AB inte är momsregistrerat.

Idag är Von Fashionsnoffs Industries AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Von Fashionsnoffs Industries AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-303650.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Von Fashionsnoffs Industries AB är Wallin, Britta Kajsa Linnéa som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Freijd, Maja Filippa Dina Johanna som är född 1979 och har titeln Suppleant, Bergman, Stig Inge Lennart som är född 1957 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Von Fashionsnoffs Industries AB har 556716-9619 som sitt organisationsnummer.