Annehem Fastigheter och Projekt AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Annehem Fastigheter och Projekt AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Annehem Fastigheter och Projekt AB är ett av dem. Statusen för Annehem Fastigheter och Projekt AB är att Bolaget är aktivt.

Annehem Fastigheter och Projekt AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Annehem Fastigheter och Projekt AB ska trivas.

Annehem Fastigheter och Projekt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet i form av förvaltning av dotterbolagsaktier samt därvid tillhandahålla sedvanliga ledningstjänster åt dessa dotterbolag, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annehem Fastigheter och Projekt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18.

Idag är Annehem Fastigheter och Projekt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Annehem Fastigheter och Projekt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Annehem Fastigheter och Projekt AB är Andersson, Pia Marie Louise som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Mats Ove Birger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Lars Åke som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Annehem Fastigheter och Projekt AB har 556715-5220 som sitt organisationsnummer.