Malmsoft Technologies AB

Skåne län

Information

Malmsoft Technologies AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Malmsoft Technologies AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Malmsoft Technologies AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-15.

Malmsoft Technologies AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-11-06. Men sedan 2007-03-15 så har Malmsoft Technologies AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Klöverv. 36 B, 246 50, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Malmsoft Technologies AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6935988.

Malmö arbetar för att bolag som Malmsoft Technologies AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Malmsoft Technologies AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall arbeta med software-design, utveckling av software-lösningar samt annan designverksamhet, kapitalförvaltning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Malmsoft Technologies AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Malmsoft Technologies AB och det är följande personer, Angulo Serracin, Gil Rogelio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Abitbol Ongor, Desirée France som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Nils Raoul Ingemar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Peer Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, SME Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Malmsoft Technologies AB är 556714-7474.