Tovoy AB

Skåne län

Information

Tovoy AB är ett företag som finns i Malmö. I Tovoy AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tornéus, Erk Andreas som är född 1974 och har titeln VD, Bogren, Ulf Pontus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Tornéus, Erk Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tovoy AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tovoy AB på telefon .

Resor, utbildning, tillverkning och försäljning av undervisningsmaterial, eller därtill förenlig verksamhet.

Idag är Tovoy AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tovoy AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tovoy AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-16 och Tovoy AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tovoy AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Tovoy AB har 556714-6070 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.