Objektiv Fond & Försäkring i Malmö AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Objektiv Fond & Försäkring i Malmö AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Objektiv Fond & Försäkring i Malmö AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Objektiv Fond & Försäkring i Malmö AB är momsregistrerat sedan2006-11-23 och har organisationsnummer 556714-5957.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-128926 alternativt besöka eller skicka post till Objektiv Fond & Försäkring i Malmö AB på följande adress L. Torg 1, 211 34, Malmö.

Objektiv Fond & Försäkring i Malmö AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-23.

I Objektiv Fond & Försäkring i Malmö AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sörensson, Per Erik som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar och fonder till företag, organisationer och privatpersoner och därmed förenlig verksamhet.