NAPF AXE Göteborg Holding AB

Skåne län

Information

Bolaget ska direkt eller genom dotterbolag, äga och förvalta samt köpa och sälja fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NAPF AXE Göteborg Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är NAPF AXE Göteborg Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2006-11-01 så skapades NAPF AXE Göteborg Holding AB och bolaget är har F-skattsedel NAPF AXE Göteborg Holding AB har haft det sedan 2007-09-06.

NAPF AXE Göteborg Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-06

556714-2384 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är NAPF AXE Göteborg Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med NAPF AXE Göteborg Holding AB så går det att nå dem via telefon på 040-6308261 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Bruhn, Michael -Ekstrand, Maria Ulrika

Följande personer är på något sätt aktiva inom NAPF AXE Göteborg Holding AB är Ekstrand, Maria Ulrika som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Bruhn, Michael som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Bruhn, Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Adolph, Frej som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Per Ingvar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersen, Jeppe Bo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .