Energi Försäljning Sverige AB

Skåne län

Information

Energi Försäljning Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Energi Försäljning Sverige AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Energi Försäljning Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Energi Försäljning Sverige AB har haft sedan 2007-04-28. Energi Försäljning Sverige AB har funnits sedan och 2007-01-18 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Energi Försäljning Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Jungmansg. 12, 211 19, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6271880.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Energi Försäljning Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Energi Försäljning Sverige AB har idag 556713-8549 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Holm Westergaard, Jörgen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Energi Försäljning Sverige AB

Bolaget skall bedriva försäljning av energi, handel med produkter inom energihandel, relaterade derivater och relaterade finansiella produkter samt portföljförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Energi Försäljning Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlin, Ulf Lennart som är född 1962 och har titeln Extern VD, Holm Westergaard, Jörgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lönbro Lehm, Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Müller Carlsen, Henning som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dahlin, Ulf Lennart som är född 1962 och har titeln Delgivningsbar person, KPMG AB som är född och har titeln RevisorOlow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .