Özen All-Frukt i Helsingborg AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Özen All-Frukt i Helsingborg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Özen All-Frukt i Helsingborg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Özen All-Frukt i Helsingborg AB är momsregistrerat sedan2007-01-11 och har organisationsnummer 556713-8184.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 042-194880 alternativt besöka eller skicka post till Özen All-Frukt i Helsingborg AB på följande adress Gustav Adolfs Torg 8, 252 25, Helsingborg.

Özen All-Frukt i Helsingborg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-11.

I Özen All-Frukt i Helsingborg AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Özen, Zeynel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detalj- och grossisthandel med frukt, grönsaker, livsmedel och övriga dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.