IT-Styrkan Helsingborg AB

Skåne län

Information

IT-Styrkan Helsingborg AB är en verksamhet som finns i Malmö. I IT-Styrkan Helsingborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagberg, Nils Anders som är född 1960 och har titeln VD, Hagberg, Nils Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén, Stefan Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Williamsson, Annika Cathrine som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ottosson Rockler, Nanna Eva Caroline som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med IT-Styrkan Helsingborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå IT-Styrkan Helsingborg AB på telefon 042-4003000.

Bolaget ska erbjuda IT-hjälp för mindre företag och hushåll till hantverkarpris samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är IT-Styrkan Helsingborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

IT-Styrkan Helsingborg AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

IT-Styrkan Helsingborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och IT-Styrkan Helsingborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IT-Styrkan Helsingborg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

IT-Styrkan Helsingborg AB har 556713-4548 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.