EQL Pharma AB

Skåne län

Information

EQL Pharma AB är ett företag som finns i Malmö. I EQL Pharma AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fåhraeus, Lars Christer Fredrik som är född 1965 och har titeln VD, Fåhraeus, Lars Christer Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wehlin, Karin Margaretha Edgarsdotte som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmqvist, Bo Lars Ingmar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kördel, Carl Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsly Fåhraeus, Ebba Cecilia Margaret som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotStrömberg, Carl Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, Olov Strömberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EQL Pharma AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå EQL Pharma AB på telefon 046-120170.

Bolaget ska bedriva tillverkning, utveckling och idka handel med medicinska-, diagnostiska-, farmaceutiska- och kemisk-tekniska produkter, förvärva och upplåta licenser och agenturer för sådana produkter samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva finansiell verksamhet, dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om kreditmarknadsbolag.

Idag är EQL Pharma AB av bolagstypen Aktiebolag.

EQL Pharma AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

EQL Pharma AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-14 och EQL Pharma AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EQL Pharma AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

EQL Pharma AB har 556713-3425 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.