Bohlen IT Management AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Bohlen IT Management AB. Det finns flera företag som liknar Bohlen IT Management AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bohlen IT Management AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-18 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-10-16 så har Bohlen IT Management AB varit registrerat och sedan 2007-01-18 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bohlen IT Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Bohlen IT Management AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Carl Johansg. 46 C, 216 16, Limhamn. Vi ni istället prata med Bohlen IT Management AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsutveckling och ledarskap inom databranschen, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bohlen, Carsten Anders Jean som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlen, Monika Ingeborg Iréne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jannert, Bo Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bohlen IT Management AB har 556712-9779 som sitt organisationsnummer.