Minjami AB

Skåne län

Information

Minjami AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Minjami AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Minjami AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-11.

Minjami AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-10-04. Men sedan 2007-01-11 så har Minjami AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rabyg. 12 A, 216 13, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Minjami AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-156731.

Malmö arbetar för att verksamheter som Minjami AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Minjami AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder och heminredning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Minjami AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Minjami AB och det är följande personer, Mårtensson, Helene Susanne som är född 1969 och har titeln VD, Mårtensson, Helene Susanne som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Marot, Thomas Peter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Minjami AB är 556712-2980.