Insun AB

Skåne län

Information

Insun AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Insun AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Insun AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-10-19.

Insun AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-10-03. Men sedan 2006-10-19 så har Insun AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rösträttsg. 13, 227 60, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Insun AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-8146400.

Malmö arbetar för att företag som Insun AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Insun AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara: - Konsulttjänster inom IT och grafisk design - Grafisk design och rörlig grafik - Försäljning av färdigutvecklade digitala applikationer - Import och försäljning av digitala produkter - Försäljning av produkter för konstgjort solljus med upplevelsemiljö - Hantering av värdepapper

Firmatecknare för Insun AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Alenius, Erik Jerry Veine -Stern, Alf Rikard.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Insun AB och det är följande personer, Alenius, Erik Jerry Veine som är född 1953 och har titeln VD, Alenius, Erik Jerry Veine som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Alenius, Elsie Britt-Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Pia Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Stern, Alf Rikard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Insun AB är 556712-1594.