Mammashop Sweden AB

Skåne län

Information

Mammashop Sweden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Mammashop Sweden AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mammashop Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mammashop Sweden AB har haft sedan 2006-10-19. Mammashop Sweden AB har funnits sedan och 2006-10-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mammashop Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpenhamnsv. 41 C, 217 71, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-152069.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mammashop Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Mammashop Sweden AB har idag 556711-7170 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mammashop Sweden AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med barnkläder och mammakläder för nyblivna föräldrar över internet och därmed förenlig verksamhet.

I Mammashop Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rasmussen, Mette som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmussen, Kim Henrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Jan Oskar som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .