Benelco Fastighetsförvaltning AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Benelco Fastighetsförvaltning AB. Det finns flera verksamheter som liknar Benelco Fastighetsförvaltning AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Benelco Fastighetsförvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-09 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2006-09-14 så har Benelco Fastighetsförvaltning AB varit registrerat och sedan 2006-11-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Benelco Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Benelco Fastighetsförvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Benelco Fastighetsförvaltning AB så kan ni göra det på 040-6112280.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, konsulttjänster inom försäljning, utbildning, telemarketing samt värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nikolic, Dragan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nikolic, Stargo som är född 1988 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Benelco Fastighetsförvaltning AB har 556710-8500 som sitt organisationsnummer.