TLF Nordic AB

Skåne län

Information

556710-5563 är organisationsnummer för företaget TLF Nordic AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TLF Nordic AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som TLF Nordic AB finns i.

TLF Nordic AB har varit registrerat sedan 2006-09-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för TLF Nordic AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-28.

TLF Nordic AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TLF Nordic AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med TLF Nordic AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6271562 eller genom brev på följande adress:
Sundskajen 4, 216 43, Limhamn

Bolaget skall bedriva handel med konsumentprodukter såsom golf, kläder, skor, klockor, väskor, espressomaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TLF Nordic AB och det är Hansen, Morten Steen som är född 1967 och har titeln VD, Hansen, Morten Steen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Yavas, Cenk-Tolga som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderman, Lars Olav som är född 1953 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor