Målarmästarna i Skåne Service AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Målarmästarna i Skåne Service AB. Det finns flera företag som liknar Målarmästarna i Skåne Service AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Målarmästarna i Skåne Service AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-09-01 så har Målarmästarna i Skåne Service AB varit registrerat och sedan 2007-01-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Målarmästarna i Skåne Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Målarmästarna i Skåne Service AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Erik Dahlbergsg. 11, 211 48, Malmö. Vi ni istället prata med Målarmästarna i Skåne Service AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska driva bransch- och utvecklingsfrågor inom måleri- branschen och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Göran Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekberg, Gert Artur som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Leif Erik Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Leif Yngve Johnny som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfberg, Lars Thure Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Leif Fredrik Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Bo Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturesson, Per Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson Heinrich, Lars Gustav M som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekberg, Gert Artur -Olsson, Göran Stefan .

Målarmästarna i Skåne Service AB har 556710-2032 som sitt organisationsnummer.