ASJ Transporter AB

Skåne län

Information

ASJ Transporter AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som ASJ Transporter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ASJ Transporter AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-01-11.

ASJ Transporter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-08-30. Men sedan 2007-01-11 så har ASJ Transporter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bernstorpsg. 5 A, 217 44, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ASJ Transporter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8859895.

Malmö arbetar för att företag som ASJ Transporter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ASJ Transporter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ASJ Transporter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ASJ Transporter AB och det är följande personer, Jönsson, Alf Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Sven Alfred Ingmar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Danckler, Birgitta Maria som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ASJ Transporter AB är 556709-9998.