Förvaltnings AB Bostaden i Malmö

Skåne län

Information

Förvaltnings AB Bostaden i Malmö är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Förvaltnings AB Bostaden i Malmö finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Förvaltnings AB Bostaden i Malmö är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-18.

Förvaltnings AB Bostaden i Malmö som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-08-30. Men sedan 2007-01-18 så har Förvaltnings AB Bostaden i Malmö varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Roddareg. 20, 216 12, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Förvaltnings AB Bostaden i Malmö så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-291350.

Malmö arbetar för att bolag som Förvaltnings AB Bostaden i Malmö ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Förvaltnings AB Bostaden i Malmö. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska förvalta och äga fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Förvaltnings AB Bostaden i Malmö är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Liljenberg, Jan Helge.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Förvaltnings AB Bostaden i Malmö och det är följande personer, Liljenberg, Jan Helge som är född 1951 och har titeln VD, Liljenberg, Jan Helge som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dragicevic, Marjan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljenberg, Karin Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Förvaltnings AB Bostaden i Malmö är 556709-8693.