Pers Plåtkonsult i Bunkeflostrand AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av plåt- och infästnings- material, maskiner och verktyg samt försäljning av byggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pers Plåtkonsult i Bunkeflostrand AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Pers Plåtkonsult i Bunkeflostrand AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2006-08-18 så skapades Pers Plåtkonsult i Bunkeflostrand AB och verksamheten är har F-skattsedel Pers Plåtkonsult i Bunkeflostrand AB har haft det sedan 2006-10-05.

Pers Plåtkonsult i Bunkeflostrand AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-05

556709-0443 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Pers Plåtkonsult i Bunkeflostrand AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Pers Plåtkonsult i Bunkeflostrand AB så går det att nå dem via telefon på 040-164690 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pers Plåtkonsult i Bunkeflostrand AB är Areskoug, Per Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Areskoug, Carina Susanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, .