Åke P Fågel & Vilt AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva stycknings- och slakteriverksamhet. Handel med slakteriprodukter, livsmedel, huvudsakligen fågel, vilt och skaldjur, fastighets- och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åke P Fågel & Vilt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Åke P Fågel & Vilt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2006-08-18 så skapades Åke P Fågel & Vilt AB och bolaget är har F-skattsedel Åke P Fågel & Vilt AB har haft det sedan 2007-07-30.

Åke P Fågel & Vilt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556708-9106 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Åke P Fågel & Vilt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Åke P Fågel & Vilt AB så går det att nå dem via telefon på 040-945926 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Persson, Jörgen Håkan -Persson, Stefan Hans-Åke -Persson, Åke Ragnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åke P Fågel & Vilt AB är Persson, Stefan Hans-Åke som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bo Louis som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jörgen Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Åke Ragnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Britt Marianne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln RevisorStenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .