Avero Medical AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Avero Medical AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Avero Medical AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Avero Medical AB är momsregistrerat sedan2006-10-05 och har organisationsnummer 556708-7167.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-410713 alternativt besöka eller skicka post till Avero Medical AB på följande adress Fregattg. 2, 234 42, Lomma.

Avero Medical AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-05.

I Avero Medical AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Vertanen, Laila Tuulikki som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import, export, tillverkning samt försäljning av näringspreparat, kosttillskott och medicintekniska produkter, samt import, export och försäljning av läkemedel, samt därmed förenlig verksamhet.