Installationsteknik i Malmö AB

Skåne län

Information

Installationsteknik i Malmö AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Installationsteknik i Malmö AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Installationsteknik i Malmö AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Installationsteknik i Malmö AB har haft sedan 2006-09-21. Installationsteknik i Malmö AB har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Installationsteknik i Malmö AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosenlundsg. 5, 214 30, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-191850.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Installationsteknik i Malmö AB Privat, ej börsnoterat.

Installationsteknik i Malmö AB har idag 556708-5401 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Installationsteknik i Malmö AB

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom VVS-branschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Installationsteknik i Malmö AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grönlund, Gert Inge Gösta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Agneta Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, Backenskiöld, Ulrika Ingeborg M som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .