Zest Care Academy T&S AB

Skåne län

Information

Zest Care Academy T&S AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Zest Care Academy T&S AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Zest Care Academy T&S AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Zest Care Academy T&S AB har haft sedan 2006-10-12. Zest Care Academy T&S AB har funnits sedan och 2006-12-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Zest Care Academy T&S AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Per Albin Hanssons v. 41, 214 32, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-321290.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Zest Care Academy T&S AB Privat, ej börsnoterat.

Zest Care Academy T&S AB har idag 556708-5278 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Zest Care Academy T&S AB

Bolaget skall bedriva bemanningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Zest Care Academy T&S AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Eva Christina Lillemo som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Hans Elving som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .