Mejselgatan Holding AB

Skåne län

Information

556708-1616 är organisationsnummer för verksamheten Mejselgatan Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mejselgatan Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Mejselgatan Holding AB finns i.

Mejselgatan Holding AB har varit registrerat sedan 2006-08-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mejselgatan Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

Mejselgatan Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mejselgatan Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Mejselgatan Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9436313 eller genom brev på följande adress:
Stortorget 29, 211 34, Malmö

Bolaget skall bedriva verksamhet inom områdena värdepapper och fast egendom genom att äga och förvalta sådan egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mejselgatan Holding AB och det är Ranstam, Lars Olof Gösta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gausen, Jon som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kristiansen, Per Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,