Scream Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Scream Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Scream Skåne AB är ett av dem. Statusen för Scream Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

Scream Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-07-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Scream Skåne AB ska trivas.

Scream Skåne AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva medierådgivning inom annonsering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scream Skåne AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07.

Idag är Scream Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Scream Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6420200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Scream Skåne AB är Brändefors, Anders Ulf som är född 1973 och har titeln VD, Brändefors, Anders Ulf som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Daniel Kristoffer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedman, Ulf Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Hans Gustav som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lihammar, Beata som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Scream Skåne AB har 556707-5303 som sitt organisationsnummer.