Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB

Skåne län

Information

556707-2110 är organisationsnummer för företaget Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB finns i.

Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB har varit registrerat sedan 2006-07-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Winde, Rolf Kenneth

Vill ni komma i kontakt med Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall idka försäljning av reläskyddsutrustning för högspänningsställverk och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Volt Ampere Measuring Protection Svenska AB och det är Winde, Rolf Kenneth som är född 1948 och har titeln VD, Winde, Rolf Kenneth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Björn Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Winde, Waraporn som är född 1951 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor